reThink | reThink
15648
page,page-id-15648,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

QUÈ ÉS reThink?

Som un grup de professionals amb àmplia experiència en el sector de la Logística i la Supply Chain.

Oferim serveis de Consultoria i d’Outsourcing, amb l’objectiu de proporcionar als nostres clients un col·laborador de confiança en una àrea que no forma part del seu core-business.

El nostre únic objectiu és reduïr costos i millorar el performance operatiu de les operacions logístiques dels nostres clients.

Els nostres serveis tenen un impacte directe en:

 • Cost

  • Reducció del cost total
  • Resultats reals i mesurables
  • Impacte directe a l’EBITDA

 • Servei

  • Millor servei als clients
  • Objectiu: superar els estàndards del mercat
  • Millor servei = Més vendes

 • Eficiència

  • Operacions logístiques més eficients
  • Major productivitat
  • Eliminació de les pèrdues

PER QUÈ reThink?

Experiència
Perquè som experts i especialistes, portem tota una carrera professional centrada i dedicada al sector. Perquè hem treballat amb empreses de tot tipus i tamanys, aportant-los solucions en tots els àmbits de la logística.


Temps
Perquè disposem del temps que vosaltres no teniu. Podem dedicar una estona valuosa a pensar i analitzar les dades relatives al vostre negoci, extreure’n conclusions, proposar millores i planificar com aplicar-les. Perquè no estem limitats ni ocupats per la feina i les presses del  “dia a dia”. Sabem que el temps és un recurs valuós i no volem que el perdeu ni perdre’l.


Benchmarking
Perquè la nostra experiència ens permet reconèixer si s’estan aplicant les millors pràctiques del sector, veure si els preus amb que es treballa són competitius, conèixer què està fent la competència, identificar processos i pràctiques a millorar, saber què fan les empreses líders mundials.


Flexibilitat
Perquè som flexibles amb les vostres necessitats. Podem impulsar projectes i reestructuracions totals o parcials, adaptant-nos als temps i requeriments (de personal, financers….) de l’empresa. Processos “pas a pas” i per fases quan sigui necessari, per assolir els objectius finals sense causar daltabaixos.


Local i Global
Perquè treballem a nivell local els coneixements globals que tenim. Perquè volem ajudar a impulsar, optimitzar i créixer la logística del nostre país i acostar-nos als estàndards mundials de qualitat i rendibilitat. Volem participar en la professionalització del sector tenint en compte les peculiaritats pròpies d’una zona i una indústria que coneixem bé.

ELS NOSTRES VALORS

Som responsables. Seguim els processos fins al final i obtenim els resultats desitjats.

Som seriosos. Ens comprometem amb vosaltres i sabem que el millor per vosaltres és el millor per nosaltres.

Som realistes. No somiem truites ni prometem la lluna. Presentem propostes realistes i realitzables. Comprometem els nostres honoraris als resultats. No fem experiments. Som raonables i flexibles.

Som pròxims. Hem treballat amb moltes empreses i entenem que la millor manera d’aproximar-se als problemes és entendre’ls coneixent-los de prop. Entendre també els problemes de les persones. Volem treballar conjuntament amb vosaltres, costat a costat.

Ens agrada la millora contínua. Tot és susceptible de ser millorat. Volem ajudar-vos i acompanyar-vos en el repte de ser millors. Volem aprendre i créixer amb vosaltres.

Som operatius. No gastem els esforços en teories sobre paper ni presentacions que són fum. Anem al gra treballant en solucions pràctiques i facilitant que es puguin implementar.

icon_45233