reThink | Bellsolà apuntala el seu futur
15671
single,single-post,postid-15671,single-format-audio,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Bellsolà apuntala el seu futur

31 Jul Bellsolà apuntala el seu futur

Notícies agredolces sobre Bellsolà.

La panificadora gironina, ubicada a Aiguaviva, ha tancat l’any 2013 amb unes pèrdues d’1,9 milions d’euros, envers els 2,4 milions d’euros que havia perdut l’any anterior. Les vendes durant l’any van pujat un 2,5% fins als 42 milions d’euros.

En la presentació de resultats, però, s’ha apuntat que durant el primer trimestre de 2014 les vendes s’han impulsat més d’un 20% i que l’empresa ha entrat en beneficis.

De consolidar-se aquest creixement i la seva rendibilitat, es tractaria d’un salt endavant molt important per la companyia que, des de la venta per part de la família fundadora original l’any 2004, no ha aconseguit créixer significativament i no ha pogut deixar els números vermells, veient-se obligats a presentar expedients de regulació d’ocupació i a refinançar els seus deutes amb els bancs.

bellsola

Cal recordar que el propietari actual de Bellsolà és el fons d’inversió Landon, de la família Gallardo, propietaris dels Laboratoris Almirall.

Si els creixements apuntats del 20% es consoliden durant aquest 2014, Bellsolà podria tornar al TOP5 de fabricants de masses congelades a nivell estatal, amb unes vendes aproximades de 36.000 Tonelades anuals. Aquesta llista segueix liderada per la fabricant catalana Europastry, amb una fabricació de més de 200.000 Tonelades anuals, seguida per el grup Panstar (propietari, entre d’altres, de la gironina Panificadora Ampuriabrava – Pacfren), la madrilenya Berlys Corporación Alimentaria i la valenciana Forvasa, que fabrica la marca Hacendado per la cadena de distribució Mercadona.

 

No Comments

Post A Comment